KSV OUDENAARDE JEUGD

 
   SPORTIEVE
Opleidingen
 

Om de kwaliteit van de jeugdwerking te verbeteren wenst KSV Oudenaarde voor de opleiding van de jeugdspelers gebruik te maken van gediplomeerde jeugdtrainers.

De jeugdwerking ondersteunt ook het volgen van opleidingen voor trainers. Voor trainers die een opleiding volgen wordt dan ook het inschrijvingsgeld onder bepaalde voorwaarden terugbetaald.

Via onderstaande links kan je meer info terugvinden over een aantal opleidingen die in het seizoen 2010-2011 worden georganiseerd:
Getuigschrift C (Initiator voetbal)

http://www.footbel.com/nl/trainers/opleidingen_trainers/voetbal/getuigschrift_c_voorjaar_2010.html
Getuigschrift A / UEFA A Elite Youth

http://www.footbel.com/nl/trainers/opleidingen_trainers/voetbal/getuigschrift_a.html
TVJO Amateur niveau 1

http://www.footbel.com/nl/trainers/opleidingen_trainers/voetbal/tvjo_amateur.html
Doelmannen niveau 1

http://www.footbel.com/nl/trainers/opleidingen_trainers/voetbal/doelmannen_niv_1.html

In bijlage kan je ook nog wat meer informatie terugvinden over de opleidingen waarvoor je momenteel reeds kan inschrijven: getuigschrift C en A + UEFA A Elite Youth. Inschrijven moet gebeuren via http://www.bloso.be/VlaamseTrainersschool/AanbodOpleidingen/Pages/default.aspx.

Volgende aspecten moeten zeker in het achterhoofd gehouden worden:

-     september 2010 start met het getuigschrift C kan in januari 2011 doorgaan met het getuigschrift B en in september 2011 eventueel starten met de UEFA B cursus.

Wie de doelmannen niveau 1 wil volgen moet in het bezit zijn van het getuigschrift C. Daarom start de doelmannen niveau 1 cursus in januari 2011 zodat de trainers die nog niet gediplomeerd zijn het getuigschrift C nu nog kunnen behalen in 2010.

Indien je reeds in het bezit bent van een UEFA B diploma heb je vanaf heden “2 sporen” om het UEFA A diploma te bemachtigen: getuigschrift A en UEFA A Elite Youth. Meer info in de bijlagen.

 
 
 ▪ Bovenbouw
 ▪ Middenbouw
 ▪ Onderbouw
 ▪ Wedstrijden
 ▪ Tornooien
 ▪ Busverplaatsingen
 ▪ Afgelastingen
 ▪ Formulieren
 ▪ Opleidingen
 ▪ Foto's
 ▪ Voetbalstages
 
 ▪ Homepage